BRAVAR ZEMO

Bravar Zemo Novi Beograd

OŠTRENJE SVIH VRSTA NOŽEVA, MAKAZA, I REZNIH ALATA – Oštrimo sve vrste kuhinjskih noževa i makaza. Osim toga oštrimo testere, cirkulare, glodala i sve druge rezne alate za potrebe najrazličitijih profesionalnih klijenata.Popravka i korekcija noževa drugih reznih alata.
 

USLUGE KOJE PRUŽAMO

hitne-intervencije-1
ostrenje-nozeva
busenje-betona-hilti

BUŠENJE RUPA U BETONU – Zahvaljujuci profesionalnim bušilicama koje posedujemo, u mogućnosti smo da bušimo rupe na najrazličitijim zidnim i ostalim površinama.

IZRADA SVIH VRSTA KLUČEVA – Čak i ukoliko ste izgubili sve ključeve u mogućnosti smo da Vam narežemo ključ prema bravi.
 
MONTAŽA, DEMONTAŽA I ZAMENA SIGURNOSNIH BRAVA NA STANOVIMA, KUĆAMA, POSLOVNIM PROSTORIMA I DRUGIM OBJEKTIMA – Ugradjujemo najkvalitetnije sigurnosne brave renomiranih proizvodjača. Na ugradjeni materijal dajemo višegodišnje garancije. Takodje, ukoliko želite da postojeće brave “prenesete” sa jednih na druga vrata (recimo u slučaju selidbe) mi smo tu da to i učinimo za Vas, demontiraćemo brave sa postojećih vrata bez ikakvih oštećenja, a zatim ih montirati tamo gde ste Vi to hteli.
 
PROMENA ŠIFRA BRAVE – Ukoliko ste izgubili ključeve, ne morate da menjate bravu iz straha da bi neko mogao isti da zloupotrebi. Mi ćemo promeniti šifru na Vašoj bravi, prema kojoj ćemo narezati nove ključeve a stari ključevi više neće biti u mogućnosti da otključaju istu.
 
POPRAVKA BRAVA – vršimo popravke Vaših postojećih brava.
 
OTVARANJE I POPRAVKA AUTO BRAVA – U slučaju gubitka ključeva ili ukoliko ste zalupili ključ u Vašem automobilu izlazimo na lice mesta i otvaramo automobil bez oštećenja.
 
UGRADNJA ALARMNIH UREDJAJA – Ugradjujemo alarmne uredjaje na stambene i poslovne objekte, sve tipove automobila i dr.
 
IZRADA I UGRADNJA METALNIH PANCIR VRATA – Izradjujemo blindirana vrata po porudžbini. Osim dimenzija, u mogućnosti smo da i izgled Vaših vrata prilagodimo Vašim željama i potrebama. Ova vrata u sebi imaju najkvalitetnije sigurnosne mehanizme i brave.
 
SUDSKA OTVARANJA – u saradnji sa pripadnicima MUP-a, i pravosudnim organima.
 

BRAVARSKE USLUGE

OŠTRENJE

BUŠENJE RUPA U BETONU – HILTI

hitne-intervencije-2